Buurtvereniging de Mola

Logo Bv de Mola
24 september 2023

‘Mooi om te zien dat vele buurtgenoten zaterdagochtend op hun inrit allerlei spullen uitgestald hadden voor de garagesale.’ Onze oproep was duidelijk niet aan dovemans oren gericht. Dat kan zeer zeker ook gezegd worden van de uitnodiging van het buurtfeest van gisteravond. Met ruim 60 aanwezigen was het gezellig druk.

Het weer speelde garagesale parten

Veel buurtgenoten hadden tussen 10 en 13u speelgoed, boeken, keukengerei, gereedschap of allerlei andere spullen die ze een tweede leven gunden op kleedjes uitgestald op hun inrit. Een enkeling had er een partytent overheen gezet om voorbereid te zijn op een incidenteel buitje. Hoewel het de drie uur van de garagesale grotendeels droog was, bleek het weer toch een kleine spelbreker met het oog op succesvolle verkopen. De aanloop van geïnteresseerde kopers bleef enigszins achter bij waarop gehoopt was.

Aan het enthousiasme van de buurtgenoten heeft het in ieder geval niet gelegen.

Gezelligheid troef in d’n Bonn

Na een aantal jaren van afwezigheid maakte het buurtfeest van bv de Mola zaterdag jl. zijn comeback. Ruim 60 buurtgenoten hadden zich opgegeven en vanaf 20u stroomde de tent van d’n Bonn vlotjes vol. De aanwezigen werden welkom geheten met een even schitterende als smakelijke Mola tompouce en dit bleek de opmaat voor een meer dan gezellige avond.

Buurtfeest in d'n Bonn

Later op de avond werden de tombolalootjes verkocht en die vonden bij zowel jong als oud gretig aftrek. Daarop volgde de verloting van de mooie prijzen onder de professionele leiding van bestuurslid Karin Bus. 

De drankjes bleven rijkelijk vloeien en de sfeer werd almaar beter. Kortom een geslaagde comeback van het buurtfeest. We danken Discobar d’n Bonn voor het goede gastheerschap en de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan de geslaagde tombola:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *