Buurtvereniging de Mola

Logo Bv de Mola

Maak contact

voor vragen en opmerkingen

Afhankelijk met wie je precies in contact wil komen zijn er diverse mogelijkheden.
Wil je contact opnemen met het bestuur van bv de Mola dan heeft appen of mailen onze voorkeur.

Daarnaast zijn er  online communities waarin buurtgenoten verenigd zijn, zodat je eenvoudig meerdere leden kunt bereiken:

Mocht je contact op willen nemen met het bestuur via de ouderwetse post dan kan dat via onderstaand adres:

Bv de Mola
Den Tiender 9
5541 CP, REUSEL
Nederland

Schrijven
WhatsApp-icoon

WhatsApp groep buurtbewoners de Mola

Als bewoner van buurtvereniging de Mola kun je toegevoegd worden aan onze app groep. Deze is bedoeld voor snel contact met andere leden uit de buurt om bijvoorbeeld kennis te delen of relevante vragen te stellen (#DTV). Elkaar vooruit helpen versterkt de onderlinge band.
De groep is niet bedoeld om humoristische, seksistische of andere ongepaste berichten te delen.

Als je je als lid aanmeldt van onze vereniging, kun je hierbij meteen aangeven dat je toegevoegd wil worden aan de app groep. Ben je al lid van de buurt, maar zit je nog niet in de app groep dan kun je via onderstaand formulier vragen om toegevoegd te worden. 

Facebook groep BV de Mola Reusel

De Facebookgroep BV de Mola Reusel is in het leven geroepen om activiteiten, evenementen, nieuwtjes, foto’s etc. uit onze buurt te delen. Het is een afgesloten gedeelte van Facebook waar alleen leden toegang toe hebben. Iedereen die lid is van de Buurtvereniging mag lid worden van deze groep. Dus voeg allemaal je buur!

De leden van het bestuur zijn de beheerders van deze groep en zullen nieuwe leden goedkeuren.
Het is uiteraard toegestaan berichten en plaatsen en hier op te reageren, maar blijf netjes, schrijf alleen op wat je in persoon ook tegen die ander zou zeggen.

Facebook-icoon
Mail-icoon

Contactformulier

Middels onderstaand formulier kun je contact opnemen met het bestuur voor vragen over bijvoorbeeld het lidmaatschap, tips of andere zaken met betrekking tot de buurtvereniging.