Buurtvereniging de Mola

Logo Bv de Mola
15 oktober 2023

Het afgelopen weekend kan het best als druilerig omschreven worden. De temperaturen liggen inmiddels een stuk lager dan een aantal weken terug. Het weer lijkt nu toch écht zijn omslagpunt bereikt te hebben. De donkere dagen van het jaar zijn in aantocht, maar dat brengt ook altijd een hoop gezelligheid met zich mee; zeker bij de Mola!

wekker

Klok verzetten

Over een kleine 2 weken gaat de wintertijd weer in. Om precies te zijn in de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober. We zetten de klok dan een uur achteruit. Dat betekent dus een uur extra slapen.

Buurtfeest geslaagd

We willen iedere aanwezige bedanken voor een geweldig buurtfeest; wij hebben enorm genoten en vonden het fijn dat er zo’n grote opkomst was. De tombola was een succes en heeft ons €481,00 opgeleverd, bedankt voor jullie bijdrage! En sponsoren nogmaals bedankt voor jullie inzet!

Contributie

Eind oktober/begin november zal de contributie per automatische incasso geïnd worden.

Halloween activiteiten

Halloween staat voor de deur en daarmee is het alweer bijna tijd voor de volgende (middag)activiteit: Pompoen snijden/ Halloween knutselen. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 28 oktober van 14:30 – 16:30 uur in het kleine zaaltje van de Valk.

Het pompoen snijden is voor jong en oud, maar voor kinderen tot en met 12 jaar enkel onder begeleiding. 

Pompoen snijden

Naast het pompoen snijden is er voor de liefhebber Halloween knutselen. Daarbij moet je denken aan onder andere pompoen schilderen en kleuren. Wij verzoeken de pompoensnijders om zelf een aardappelschilmesje en een lepel/ijsschep mee te nemen. De kosten voor deze activiteit bedragen €3,00 p.p. inclusief koffie/thee/ranja en wat lekkers. Graag opgeven voor zondag 22 oktober.

Tevens is er diezelfde dag ‘s avonds (28 oktober) op initiatief van een aantal buurtgenoten een Halloween tocht langs de verschillende versierde huizen. Meer informatie volgt nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *