Buurtvereniging de Mola

Logo Bv de Mola
3 juli 2023

Elk jaar organseert het Overkoepelend Orgaan van de Reuselse buurtverenigingen samen met sponsor Café-restaurant De Wekker de Fietsdriedaagse Reusel. Dit jaar vindt het evenement voor de 34e keer plaats en wel van dinsdag 18 juli t/m donderdag 20 juli.

Poster Fiets-3-daagse Reusel

Ontdek de prachtige natuur per fiets

Er is weer voor een drietal routes van ongeveer 25 kilometer gezorgd, die door het mooiste natuurschoon van Reusel en omgeving voeren. Deze routes gaan geheel over verharde paden en wegen en de nieuwste fietspaden zijn er in opgenomen. Onderweg zijn er enkele  stempelposten en pauze momenten in de route verwerkt. Op een aantal van deze pauzeplaatsen is er voor de kinderen van alles te doen.

Wie een aantal dagen onbezorgd fietsplezier wil beleven, kan zich inschrijven bij café-restaurant De Wekker aan de Wilhelminalaan 97 te Reusel.

Inschrijven of meer weten?

Inschrijven en vertrek elke avond van 17.00 tot 19.30 uur. De inschrijftijd is ook dit jaar weer met een half uur verlengd om meer mensen de gelegenheid te geven mee te fietsen. De kosten voor deelname bedragen € 3,00 p.p. voor drie dagen fietsplezier. Voor inlichtingen mail je naar j.heesters3@chello.nl of bel je 06-80145313.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *