Buurtvereniging de Mola

Logo Bv de Mola

Garagesale op Koningsdag

30 maart 2024

Over een kleine maand is het alweer Koningsdag. Helaas geen extra vrije dag dit jaar omdat het op een zaterdag valt. Toch willen we de dag aangrijpen om voor wat extra verbinding in de buurt te zorgen. Daarom organiseren we weer een garagesale.

Deze zogenaamde inrittenverkoop vindt plaats van 10u tot 13u, zodat er nog voldoende gelegenheid is om één van de andere festiviteiten bij te wonen op Koningsdag. Zoals je weet wordt er traditiegetrouw veel georganiseerd die dag; ook in Reusel, zoals bijvoorbeeld Köningsdag Reusel op het Kerkplein en de Koningsmiddag van Jong Nederland op de terrassen van de Elsom en De Valk.

Garagesale Koningsdag

Zet jij ook je garage in de etalage?

We waarderen het enorm als er lekker veel buurtgenoten meedoen met de garagesale. Wat extra leven in de brouwerij in de buurt doet het altijd goed en bovendien ruimt het lekker op. Dus stal al je overbodige spullen uit op je inrit, pak er wat oranje tompoezen bij en maak het lekker gezellig. Verder vinden we het leuk als je je inrit/ voortuin versiert met oranje balonnen of slingers om het geheel nog extra feestelijk te maken. 

In de nabijgelegen Kruisstraat vindt gelijktijdig ook een garagesale plaats, dus de kans op extra toeloop is volop aanwezig. Nu nog hopen dat het weer zich ook van zijn beste kant laat zien.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *