Buurtvereniging de Mola

Logo Bv de Mola

Het voorjaar heeft veel moois in petto

4 maart 2024

Het is een poosje stil geweest hier op de website. Maar nu buiten de bloemetjes weer verschijnen is ook het bestuur van de Mola weer tot bloei gekomen. Daarom kunnen we weer enkele mooie activiteiten aankondigen die deze lente gepland staan. Maar allereerst willen we alle aanwezigen bij de kerstborrel nogmaals bedanken; wij vonden het erg gezellig.

Paaseieren zoeken voor de kleintjes

Zoals jullie weten viel carnaval vroeg dit jaar. Dat betekent automatisch dat Pasen ook vroeg valt. Sterker nog deze maand mogen we de Paashaas al begroeten. Zaterdag 30 maart zal deze vrolijke Spring in ‘t Veld weer eieren verstoppen in het Busseltje. Kinderen (in de leeftijd t/m groep 5) mogen vanaf 15:00 uur komen om eieren te zoeken.

Net als voorgaande jaren zullen we het veld bij het Busseltje verdelen in twee leeftijdsgroepen. Koffie, thee, limonade en wat lekkers wordt verzorgd vanuit de buurtvereniging. Alle leden zijn uitgenodigd om gezellig wat te komen drinken terwijl de kinderen gezellig met de Paashaas eieren gaan zoeken. Aanmelden kan tot vrijdag 22 maart.

Workshop: voorjaarsstukjes maken

Omdat het wat kort dag is om nog een paasstukje te maken hebben we er dit jaar voor gekozen een leuk voorjaarsstukje te maken op donderdag avond 18 april vanaf 19.30 uur in zaal de Koster

De kosten voor deze workshop bedragen €17,50 voor leden en €25,00 voor niet leden. De workshop wordt verzorg door Mooi Groen. Wil je meedoen aan deze leuke, gezellige workshop geef je dan direct op via onderstaande button.

Kort ander nieuws

Hieronder nog een aantal korte andere nieuwberichten.

Oud papier schema geüpdatet

Onlangs is het ophaalschema voor het oud-papier bij onze buurtgenoten in de bus gestopt. Inmiddels is het ook op de website bijgewerkt.
Nogmaals een woord van dank voor de ophalers.

Jaarvergadering is aanstaande

De jaarvergadering staat weer op de planning. Dit zal zijn op woensdag avond 15 mei om 19.30 uur bij d’n Bonn. Hopelijk mogen we daar vele buurtgenoten verwelkomen.

Bestuurslid gezocht

Na vele trouwe jaren heeft Wim besloten zijn taak als bestuurslid neer te leggen. We zijn dus op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wie komt ons leuke team versterken? Heb je interesse neem dan contact op met Karin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *