Buurtvereniging de Mola

Logo Bv de Mola

Hulp gevraagd bij organiseren activiteiten

25 juni 2024
Beste leden,
 
Het bestuur van bv De Mola organiseert altijd alle activiteiten, soms worden ze geholpen door leden van de werkgroep “hand en spandiensten”. Helaas merken de bestuursleden dat het ze niet lukt alle activiteiten zelf te organiseren.
Een buurtvereniging is een vereniging “van de buurt voor/ door de buurt”. Samen deze activiteiten organiseren zorgt voor nog meer verbinding met de buurtgenoten.  
Tijdens de jaarvergadering hebben de eerste buurtgenoten zich al ingeschreven voor het organiseren van diverse activiteiten. Vele handen maken licht werk, schrijf jij je ook in voor de organisatie van een activiteit? Uiteraard mogen er meer mensen organiseren dan er regels in de tabel staan! Voor de workshops zijn niet meer helpende handjes nodig.

Hoe wij het graag zouden zien

 
Als er inschrijvingen zijn om een activiteit te organiseren zal het bestuur een WhatsApp groep aanmaken voor de betreffende activiteit, ook zal dan aangegeven worden of en hoeveel budget er vanuit de buurt is om deze activiteit te organiseren en hoeveel eigen bijdrage eventueel gevraagd kan worden. 

Voor corona werd er (bijna) jaarlijks een fietstocht met aan het einde van de dag een bbq georganiseerd. Het zou leuk zijn als deze traditie weer in ere hersteld wordt! 

De activiteiten om op in te schrijven

Hieronder zie je een opsomming van de activiteiten die we graag organiseren, met daarbij een (indicatie van) de datum/periode. Als je de activiteit openklapt zie je wie zich inmiddels aangemeld heeft voor de organisatie van de betreffende activiteit. 
Laatste update: 12 juni 2024

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier kun je je kenbaar maken dat je graag helpt bij de organisatie van één of meerdere activiteiten. Jouw bijdrage aan het levendig houden van de buurt wordt zeer gewaardeerd. 
Velden met een sterretje (*)zijn verplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *