Buurtvereniging de Mola

Logo Bv de Mola

Activiteiten

Wat we allemaal organiseren

Bij buurtvereniging de Mola geloven we dat een sterke gemeenschap begint bij het samenbrengen van buurtgenoten en het organiseren van leuke activiteiten. We zijn er trots op dat we een bruisende en gezellige buurtvereniging zijn waar iedereen zich thuis kan voelen. Of je nu nieuw bent in de buurt of hier al jaren woont, we nodigen je uit om deel te nemen aan onze gevarieerde activiteiten.

Tradities en feestdagen

Bij bv de Mola organiseren we traditiegetrouw activiteiten rondom Pasen en Kerst. 
Op de zaterdag voor Pasen gaan we met de kinderen (in de leeftijd tot en met groep 5) paaseieren zoeken in het park van het Busseltje.

Net voor de kerstdagen houden we voor de leden van de buurtvereniging ieder jaar onze Kerstviering.

Sociale evenementen

Natuurlijk valt het jaarlijkse buurtfeest onder deze categorie evenementen. Deze vindt altijd plaats in september en naast een gezellig samenzijn bevat het een tombola.

Andere sociale evenementen zijn het bezoek aan een speeltuin met onze kleinste buurtgenoten.

bier-icoon
bloem-icoon

Creatieve workshops

Met enige regelmaat vinden er creatieve workshops plaats. Hierbij kun je denken aan het maken van bloemstukjes voor Pasen en Kerst, onder begeleiding van Mooi Groen.

Daarnaast vindt in de herfst jaarlijks de workshop pompoen snijden plaats (bij voldoende animo). 

Milieubewuste initiatieven

Het maandelijks ophalen van het oud-papier wordt gedaan door leden van de buurtvereniging. Hiermee dragen we ons steentje bij aan het milieu.

Ook de jaarlijkse garagesale scharen we onder deze categorie van activiteiten, want veel spullen krijgen hierdoor een tweede leven, wat goed is voor het milieu.

blad-icoon