Buurtvereniging de Mola

Logo Bv de Mola

Welkomstborden

Bij nieuw leven en nieuwe buren

Bij Buurtvereniging De Mola streven we ernaar om onze buurt een warme en gastvrije plek te maken voor iedereen die hier woont. Een van de manieren waarop we dat doen, is door het plaatsen van welkomstborden in tuinen wanneer er iets bijzonders te vieren valt in onze buurt. Of het nu gaat om de geboorte van een nieuw kindje of om nieuwe buren die hun intrek nemen in onze buurt, we willen deze momenten graag samen vieren.

Wanneer er een kindje wordt geboren in onze buurt, plaatsen we met plezier een welkomstbord in de tuin van de trotse ouders. 

Daarnaast verwelkomen we nieuwe buurtbewoners met open armen door een welkomstbord in hun tuin te plaatsen. Dit is onze manier om te laten zien dat we blij zijn dat ze deel uitmaken van onze gemeenschap en dat we hopen dat ze zich snel thuis zullen voelen bij Buurtvereniging De Mola.

Wil je een bord aanvragen voor een gelegenheid zoals hierboven benoemd? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken we Buurtvereniging de Mola tot een warm en gastvrij thuis voor iedereen!